קינוח קקאו עם מאקה וגרגירי משקה עולש של ורד
קינוח קקאו עם מאקה וגרגירי משקה עולש של ורד
רכיבים:
1/2 כוס קקאו מנופה, רצוי אורגני ומשובח
1/3 כוס סוכר קוקוס
1 כפית אבקת אפיה, רצוי ללא אלומיניום (כן, אבקת האפיה הרגילה שנמכרת בסופר מכילה אלומיניום, אך בחיפוש קליל תמצאו את הסוג ללא האלומיניום)
כף אבקת מאקה.
2 כפות גרגירי/אבקת משקה עולש אורגני ( ניתן להמיר בכף אבקת קפה נמס)
2 ביצים m
1/3 כוס ממרח שקדים טבעי.
2 כפות גדושות רסק תפוחים.
2 כפות סילאן טבעי.
כפית תמצית וניל.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות טורבו.
בקערה מערבבים את החומרים היבשים.
מוסיפים את הביצים, ממרח השקדים, רסק התפוחים, הסילאן ותמצית הוניל ומערבבים היטב.
בעזרת 2 כפות או כף גלידה קפיצית, יוצרים עוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
או: יוצקים כף מהבלילה לתבנית מיני קיש אישית.
מכניסים לאפייה בתנור ל 10 דקות.
מצננים מחוץ לתנור.
העוגיות רכות וטעימות מאוד.
ניתן להקפיא ומומלץ לשמור בקירור.
11 עוגיות בתבניות אישיות, כל יחידה מנת פחמימה
